Finance Engineering
POSTFINANCE:  Начало  •  Контакти  •  Съдържание
POSTFINANCE Пощенски парични преводи

За нас

С получаването на индивидуална лицензия за предоставяне на универсална пощенска услуга, Финанс Инженеринг АД стана първият частен пощенски оператор в България, извършващ универсалната пощенска услуга “Парични преводи”. Амбициите на дружеството са да се превърне в основен пощенски оператор и в краткосрочен план да се утвърди на пазара на търговски и финансови услуги, като превърне своята дейност в част от световния пощенски бизнес.

Дейността на фирмата е подчинена на мисията на Финанс Инженеринг АД да бъде национален дистрибутор на финансови услуги, услуги в областта на търговията на дребно, интернет търговия, е-търговия и услуги за други бизнес партньори.

На базата на предлагано разнообразие от финансови и административни услуги за населението и на гъвкава съвременна технология, Финанс Инженеринг АД създава мрежа от интегрирани гишета за предоставяне на тези услуги и затваряне на целия цикъл от потребности на своите клиенти под търговската марка на:

POSTFINANCETM

В близко бъдеще компанията чрез своите офиси и чрез представителства ще достигне до повече от 1000 точки на присъствие в цялата страна.